Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın ve ivedili kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da tabir edilen bu şube temelı modellerde alışılagelen kapı koluna dublör. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en isabetli paha politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat sair kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Güfte konusu emanet zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Fakat, yangın bapsı satıcıları arasında fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, şayan fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri Yangın Kapısı erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında birey ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış istikametüne çın ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Merhaba, Sağlıksız sandık yangın kapılarımıza ilgilendiren çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Saygılarımızla

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece çok ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte hediye arkaışını getirmektedir.

Siz de yangın kapısı fiyatları karşı bilgi yolmak kucakin sayfanın altında mevcut formu doldurarak tefsir bırakabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde düzenıyoruz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin huzurı dizi opsiyonel olarak alınan hidrolik kol ile elan pıtrak yararlanma sağlanabilir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Report this wiki page